Καλησπέρα κορίτσια! Πριν λίγο καιρό παρήγγειλα απο το FeelUnique το John Frieda Brilliant Brunette Travel Pack. Ήθελα να δοκιμάσω γενικά τα προϊόντα του, και έτσι επέλεξα αυτό το σετ΄που βλέπετε.



Πρόκειται για ένα πακέτο της σειράς Brilliant Brunette που αφορά τις καστανές όπως λέει και το όνομα του. Βγαίνει σε συσκευασία ταξιδιού και περιέχει το σαμπουάν John Frieda Brilliant Brunette Multi-Tone Revealing Moisturising Shampoo, το κοντίσιονερ John Frieda Brilliant Brunette Multi-Tone Revealing Moisturising Conditioner , και την κρέμα λάμψης John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Shine Shock Perfecting Glosser.



Πιο αναλυτικά..



Το σαμπουάν περιέχει αμυγδαλέλαιο και έχει μια περλέ όψη και σοκολατί χρώμα που σου θυμίζει βαφή μαλλιών. Η ενυδατική του φόρμουλα προστατεύει και διατηρεί το καστανό χρώμα των μαλλιών.



Το κοντίσιονερ ενυδατώνει και προστατεύει τα καστανά μαλλιά.



Τέλος η κρέμα λάμψης λειαίνει τα ατίθασα μαλλιά, αντιμετωπίζει την ψαλίδα και φωτίζει τα καστανά μαλλιά. Χρησιμοποιείται και σε βρεγμένα και σε στεγνά μαλλιά.




Η άποψή μου και για τα τρία δεν είναι απο τις καλύτερες καθώς δεν κάνουν τίποτα περισσότερο απο ένα απλό σαμπουάν και ένα απλό κοντίσιονερ. Το καλό είναι ότι το πακέτο κόστισε μόνο 6,25 ευρώ οπότε δεν με πείραξε που δε με ικανοποίησε. Μετά απο αυτή τη δοκιμή αμφιβάλλω αν αγοράσω ξανά κάτι απο αυτήν την εταιρία...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top